layanan

Usaha kanggo Perfection

Babagan awake dhewe

  • Babagan awake dhewe
  • About us A

Usaha kanggo Perfection

Hansen iku sawijining perusahaan bagean tliti anjog ing Ningbo, karo tim Teknisi gadhah puluh saka pengalaman ing industri mesin tliti. Dilengkapi karo seri Processing mesin majeng lan fasilitas ukuran, lan produk kalebu sawetara sing kebak komponen plastik, stamping lan mati-casting cetakan, uga bagean tliti liyane dirancang kanggo industri kayata optik, aerospace, medical, automotive, komunikasi, automation mechanical, etc. Wiwit diadegaké, Hansen wis diunggahake hard kanggo nyediakake produk kualitas, lan sawetara lengkap layanan kanggo ketemu nambah panjaluk kanggo komponen dhuwur tliti.

Apa milih kita?

Kaluwihan kita

Quality

Quality

Nyedhiyani macem-macem produk
selaras

selaras

Kabeh jinis selaras
macem-macem

macem-macem

testing tliti Multiple
Profesional

Profesional

tim Teknisi profesional

Ningbo Hansen Precision Machinery Co., Ltd.

Basis Ningbo Hansen iku sawijining perusahaan bagean tliti anjog spesialisasine ing produksi lan dodolan jamur tliti lan komponen mesin liyane.