Plastik, Stamping, Die-casting Mold Parts

Katrangan singkat:

Kaluwihan Product Nggawe luwih Detail Product bagean customerized tliti dhuwur kanggo die casting, plastik, stamping cetakan, uga bagean tliti liyane dirancang kanggo industri kayata optik, aerospace, medical, automotive, mechanical automation.Pembayaran & Pangiriman Syarat pembayaran: 30 dina sawise kiriman Pangiriman: 2 minggu Transportasi: Peralatan Pabrik DHL Peralatan kita paling apik.Kita duwe akeh pengalaman produksi peralatan Inspeksi Layanan Kita Njupuk teknologi paling apik ...


Detail Produk

Tag produk

kaluwihan produk
Nggawe luwih apik
Detail Produk
Bagean pelanggan presisi dhuwur kanggo die casting, plastik, cetakan stamping, uga bagean presisi liyane sing dirancang kanggo industri kayata optik, aeroangkasa, medis, otomotif, otomatisasi mekanik.
Pembayaran & Pangiriman
Katentuan pembayaran: 30 dina sawise pangiriman
Pangiriman: 2 minggu
Transportasi: DHL
Peralatan Pabrik
Peralatan kita paling apik.We duwe kasugihan saka pengalaman produksi

050
peralatan inspeksi
Peralatan Pabrik

Peralatan inspeksi v
Layanan Kita
Nggunakake teknologi sing paling apik minangka pionir, pasar minangka tandha navigasi, lan ide pusat sing fokus ing pelanggan minangka basis kanggo ngladeni pelanggan.
produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan