Sherbime

Përpiqen për përsosmëri

Rreth nesh

  • Rreth nesh
  • Rreth nesh A

Përpiqen për përsosmëri

Hansen është një pjesë kryesore saktësi prodhues në Ningbo, me një ekip teknik që ka dekada përvojë në industrinë e makineri saktësi. Ajo është e pajisur me një seri të përpunimit të përpunimit të avancuar dhe objekteve matëse, dhe produktet e saj përfshijnë një gamë të plotë të komponentëve për plastike, vulosje dhe vdesin-hedh moulds, si dhe pjesë të tjera saktësi të dizajnuara për industri të tilla si optikë, hapësirës ajrore, mjekësore, automotive, komunikimet, automatizimi mekanike, etj që nga themelimi i saj, Hansen ka qenë përpiqet shumë për sigurimin e produkteve me cilësi të lartë dhe gamë të plotë të shërbimeve për të përmbushur kërkesat në rritje për komponentët saktësi të lartë.

Pse na zgjodhet ne?

Avantazhet tona

cilësi

cilësi

Ofrojmë produkte të ndryshme
customized

customized

Të gjitha llojet e përshtatur
shumëllojshmëri

shumëllojshmëri

Testimi Multiple precision
profesional

profesional

ekip profesional teknik

Ningbo Hansen Precision Machinery Co., Ltd

Bazuar në Ningbo Hansen është një pjesë kryesore saktësi prodhues i specializuar në prodhimin dhe shitjen e myk saktësi dhe komponente të tjera makineri.