jasa

Narékahan pikeun kasampurnaan

Tentang Kami

  • Tentang Kami
  • Ngeunaan kami A

Narékahan pikeun kasampurnaan

Hansen mangrupakeun produsén bagian precision ngarah di Ningbo, ku tim teknisi ngabogaan dekade tina pangalaman di industri mesin precision. Hal ieu dilengkepan runtuyan processing machining canggih tur fasilitas ngukur, sarta produk na ngawengku rupa-pinuh komponén keur plastik, stamping na maot-casting molds, kitu ogé bagian precision séjén dirancang pikeun industri kayaning élmu optik, aerospace, médis, otomotif, komunikasi, automation mékanis, jsb Kusabab ngadegna anak, Hansen geus striving teuas pikeun nyadiakeun produk kualitas luhur, sarta rentang komprehensif ngeunaan jasa papanggih ngaronjatkeun tungtutan pikeun komponén precision tinggi.

Naha milih kami?

Kaunggulan kami

kualitas

kualitas

Nyadiakeun rupa produk
ngaropéa

ngaropéa

Sakabeh tipe ngaropéa
macem

macem

nguji precision sababaraha
tanaga ahli

tanaga ahli

Tim teknisi profésional

Ningbo Hansen Precision mesin Co., Ltd.

Basis Ningbo Hansen mangrupakeun produsén bagian precision anjog specializing dina produksi jeung jualan kapang precision sareng komponenana mesin lianna.