palastik, Stamping, Die-casting Bagian kapang

Katerangan pondok:

Kaunggulan produk Ngajadikeun leuwih hadé Rincian Produk Bagian customerized precision tinggi pikeun casting paeh, plastik, stamping kapang, kitu ogé bagian precision séjén dirancang pikeun industri kayaning élmu optik, aerospace, médis, otomotif, automation mékanis.Pamayaran & Pangiriman Istilah pamayaran: 30 dinten saatos kiriman Pangiriman: 2 minggu Angkutan: Peralatan Pabrik DHL Alat kami anu pangsaéna.Kami gaduh kabeungharan pangalaman produksi alat Inspeksi Layanan kami Nyandak téknologi anu luar biasa ...


Rincian produk

Tag produk

Kaunggulan produk
Ngajadikeun éta hadé
Rincian produk
bagian customerized precision tinggi pikeun casting paeh, plastik, stamping kapang, kitu ogé bagian precision séjén dirancang pikeun industri kayaning élmu optik, aerospace, médis, otomotif, automation mékanis.
Pamayaran & Pangiriman
Istilah pamayaran: 30 dinten saatos kiriman
Pangiriman: 2 minggu
Angkutan: DHL
Parabot Pabrik
Alat-alat kami anu pangsaéna.Simkuring boga kabeungharan pangalaman produksi

050
Parabot pamariksaan
Parabot Pabrik

Alat pamariksaan v
Jasa Kami
Nyandak téknologi anu luhung salaku pelopor, pasar salaku tanda navigasi, sareng ide sentral anu dipuseurkeun ku nasabah mangrupikeun dasar pikeun ngalayanan para nasabah.
produk


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali